Thuis Nieuws

Wat is MDF?

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

Wat is MDF?

Wat is MDF?

Middelgrote Dichtheidshoutvezelplaat (MDF)

 

De middelgrote Dichtheidshoutvezelplaat (MDF) is een gebouwd bladmateriaal op basis van hout die door houten vezels met een synthetische harskleefstof samen te plakken wordt gemaakt. MDF is uiterst veelzijdig en kan volgens een hoge norm worden machinaal bewerkt en worden gebeëindigd. Dientengevolge, heeft MDF stevig hout als goedkoop alternatief in een brede waaier van toepassingen over de industrie vervangen.

 

De meerderheid van MDF is hoofdzakelijk samengesteld uit zachthout, hoewel sommige merken een hoger percentage van gematigd hardhout kunnen bevatten als dit plaatselijk beschikbaar aan de fabrikant is. De hoge niveaus van hardhout kunnen in MDF raad van buiten het UK en Ierland worden gevonden.

 

Het gemeenschappelijkste bindmiddel voor raad voorgenomen voor droge milieu's is urea-formaldehyde. Andere bindmiddelen kunnen afhankelijk van de rang van raad en zijn voorgenomen eindgebruik worden gebruikt. Bijvoorbeeld, melamine worden urea-formaldehyde, phenolic harsen en polymere diphenylmethane diisocyanate (PMDI) over het algemeen gebruikt in raad die een betere vochtbestendigheid vereist. PMDI-het bindmiddel is niet op formaldehyde-gebaseerd en bijgevolg zendt geen formaldehyde uit. De nauwkeurige constituenten van een MDF raad zullen van product aan product variëren.

 

 

Bartijd : 2019-05-20 10:51:02 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Beijing Sunorient Imp & Exp Company Limited

Contactpersoon: Miss. Tina Wong

Tel.: +86 13522140037

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)